luni, 23 noiembrie 2009

Motive de bucurie: Geoana peste Basescu





















Asadar, incep prin a spune ca Geoana, conform datelor de pana acum, este pe primul loc la Iasi. Asta, trebuie sa recunosc, ma bucura. Sper ca asa sa ramana pana la final. Oricum, asta spune multe, dar multe de tot. Sa spun si eu cate ceva la cald, la o prima mana inainte de meditatii mult mai profunde. Ce e de remarcat pe ziua de azi, o zi plina, de altfel:

1. fata de alegerile trecute, PD-L pierde teren per total la Iasi, in municipiu (asta spune multe)

2. din datele mele de pana acum, PSD a facut o figura frumoasa in intreaga Moldova, inclusiv in zone asa-zis (sau foste) PD-L-iste (gen jud Neamt cu Pinalti cu tot. sunt zone unde PD-L a inregistrat serioase infrangeri)

3. il suspectam pe Crin Antonescu de lipsa de consecventa si de ipocrizie posibile, mai ales ca urmeaza un tur doi incins. in campania aceasta de pana acum si inainte (atunci cand a ajuns presedintele partidului) Antonescu a declarat ca nu va colabora de nicio culoare cu Basescu. DECLARATIA ZILEI

4. referendumul a trecut dar acel minim procent peste 50% poate ridica intrebari serioase, iar Pirvulescu am vazut ca deja contesta procentajul

5. Basescu cred ca s-a bazat foarte, dar foarte mult pe acest referendum, mai ales ca BEC a dat rezultate la ora 14.00 conform carora distanta dintre el si Mircea Geoana este de nici 2% procente (ma intreb care ar fi fost rezultatele petru el daca nu se facea conexiunea cu referendumul; tare ma tem ca proaste si a stiut asta din start)

6. iar, ca cireasa de pe tort as nota un NOU MOMENT AL ZILEI: Antonescu il sustine pe Geoana in turul doi

Care ar fi concluziile "calde": vor urma doua saptamani de foc si un tur si mai si!

2 comentarii:

Andreea spunea...

Asta e un motiv de bucurie pentru toti! In sfarsit o licarire de democratie. Sa speram intr-un tur II cu o victorie de partea democratiei, nu a totalitarismului.

D.T. spunea...

Sa speram ca Geoana si Antonescu ne vor aduce calea dorita, de normalitate, de democratie!

ps: Salutare, PNL Roman! Apropos sper ca dupa 6 cand ne vedem sa sarbatorim asa cum am decis! N-ai uitat??!!!