duminică, 8 noiembrie 2009

Basescu - "videodictionar" de perle

Am gasit pe youtube filmuletul urmator cu memorabilul Basescu. Sincer stateam sa ma gandesc care trebuie sa fie "stofa" unui prezidentiabil dincolo de ceea ce inseamna teorie politica, teoria relatiilor internationale si toata "slefuiala" asta de asa-zis bune maniere.
Ma gandeam daca nu cumva standardele mele sunt prea ridicate si, in calitate de simplu votant si cetatean al acestei tari, nu-i cer prea mult lui Basescu? Adica e om si el, poate sa mearga la "Golden Blitz" sa bea "ca porcul sau nu", sa mai ia la misto pe una sau pe alta, sa "ii mai bage sau sa ii mai scoata" pe moguli, pe Geoana sau pe Antonescu.
Si ce daca bea direct din sticla marinareste, apoi cu sufletul atins de unda poetica rosteste creatile proprii in versuri, alte stihuri si distihuri.
Foarte bine! Sa vada poporul ca el nu e fanfaronul nobil de Nastase. Ca strategii de campanie i-au zis doar sa fie "dintr-o bucata" ca prinde la romani.
Daca la inceput era macar amuzant sa-l urmaresti, oare pana unde poate duce calculul personal si strategia sa pentru campania asta?
Incep sa cred ca poate ar fi vremea sa nu mai dorim bufoni in fruntea tarii, poate e timpul pentru altceva, orice ar insemna acel altceva.

Din categoria "imaginile vorbeste de la sine":

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cit o sa-l mai suport pe idiotul asta?

D.T. spunea...

daca nu-ti place,daca nu te reprezinta mergi la vot si voteaza altceva! E o posibilitate.