luni, 15 iunie 2009

Magna cum laude!

















M-am decis sa “rasfoiesc” si eu ziarele pe ziua de azi ca sa nu raman in urma cu informatia. Trecand prin ziarele locale, gasesc urmatoarea stire in Flacara Iasului:

Sefii de promotie din Pascani vor fi premiati de PNL

“Liberalii pascaneni au decis sa-i premieze pe sefii de promotie si pe olimpicii din unitatile de invatamant din Pascani.

"S-a decis continuarea initiativei, devenita de acum traditie, de a premia excelenta din invatamantul pascanean. In lumina valorilor liberale, scoala reprezinta unul din reperele fundamentale ale societatii, unul din pilonii de baza ai viitorului. Este motivul pentru care, in conditii de austeritate financiara, s-au identificat totusi resurse pentru a puncta cele mai bune rezultate scolare ale elevilor. Astfel, vor fi atribuite premii in bani celor care au obtinut diplome la faza nationala a olimpiadelor scolare, iar sefilor de promotie de la cele patru licee din municipiu li se va acorda o binemeritata vacanta de sapte zile intr-una din statiunile de pe litoralul romanesc. Actiunea va avea loc vineri, 26 iunie", se arata intr-un comunicat de presa emis de biroul de presa PNL.”

www.flacarais.ro, 15.06.2009

Stirea e, pentru mine, cel putin asa cam “de corason”, in limbaj nestandardizat. Ca fost sef de promotie pe vremea Facultatii, nu pot decat sa laud initiativa Partidului National Liberal (in paranteza fie spus, oricare partid,ONG sau fundatie ar fi facut un astfel de gest era laudabil in ochii mei).
BRAVO si sa pastrati traditia!

Niciun comentariu: