joi, 10 septembrie 2009

Un om politic face diferenta intre ghiveci si zacusca...Dar electoratul?













Clar Basescu a inceput campania. Este magnifica fotografia. Merge fara discutie la categoria "poza zilei".

8 comentarii:

M.B spunea...

Eu am semne de indoiala ca face diferenta.Daca te uiti atenta la privirea lui vei observa ca e pierduta.Mai curând asteapta sa i se sopteasca la urechea dreapta care si cu ce se manânca.

D.T. spunea...

Asta cu urechea dreapta e premeditata? A fost prea buna :). Ma tem insa ca poate sa auda si cu urechea stanga :)

M.B spunea...

Unii au o ureche bleaga, si oricât ar fi el de presedinte nu are curajul sa afirme ca DREAPTA E BLEAGA

D.T. spunea...

Mai, ce sa zic? ori ceva scartaie in spate si nu se spune asta mai ales cin cauza proiectului Oprescu care s-ar putea sa dea reale dureri de cap, ori ori dreapta va plusa dur, va scoate stanga de la guvernare si o va linisti bine de tot dupa alegerile astea si apoi in urmatorii cinci ani. Totul e posibil.

PS: Esti la Vaslui acum? Pe acasa? Prin tara sau in afara?

M.B spunea...

Nu cred ca va candida cetateanul Oprescu pentru ca nu ar intra in turul doi.Cât despre trimiterea pe faras a stangii in opozitie,nu cred ca va fi pusa in aplicare pentru simplul motiv ca nu ar mai avea pe cine sa dea vina in caz ca ceva nu merge bine la vârf.Plus ca singuri,PD-L nu ar intruni majoritatea. Trebuie sa fii nebun sa incerci sa conduci o tara neavând majoritatea.

PS:Ai nostri alesi sunt doar nesimtiti.
2*PS:Sunt in tara

D.T. spunea...

Eu am mai spus-o pe blog: cred ca va candida Oprescu si cred ca va candida cu sanse reale. Imi sustin punctul de vedere. Se poate sa ma insel. Dar asa am eu un presentiment care ma face destul de rar sa ma insel.Apoi majoritatile se pot crea si din nimic, sa spunem.

Anonim spunea...

O muratura intre conserve.

D.T. spunea...

Ai fost "prea bun" :)Daca imi venea in minte asa as fi pus titlul pentru acest post. Nici nu stiu ce mi-a inspirat poza cand am vazut-o. Oricum "astia" cand nu se ocupa de criza economica au in vedere activitati conexe politicii: mai un castravete murat, mai o gogonica, mai o plimbare pe litoral, in picioarele goale pe plaja cu tot staff-ul public incolonat, mai o incalecare de bicicleta si o descalecare cabalina si tot asa