vineri, 23 octombrie 2009

Marimea conteaza...Bre, Basescu, asta e de prost gust!



Nu stiu daca e autoflagelare sau daca ti-au "facut-o" contracandidati dar oricum, tot de "porc" (citat din Mircea Badea) este, bre, Basescule!

PS: Se pare ca vom avea o campanie de show politic

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu inchin sa cred ca i-a copt-o careva.Trebuie sa fii slab tare in marketing electoral sa faci un clip in care o BLONDA deschide show-ul.Plus ca tipa arata mai mult alb-rosu decat portocaliu.

Quasimodo spunea...

In filmulet apar niste domnisoare care sustin cauza marimii. Nu stiu cine sint si cred ca nici cei care le-au pus chipurile acolo nu le cunosc. Probabil ca, daca ar fi intrebate cit de lungi le prefera ar da un raspuns mai potrivit pentru o femeie serioasa si nu pentru una obsedata de sex (imens).
Pe de alta parte, nu le-am vazut pe onorabilele d-ne Ridzi, Anastase, Turcan, Udrea sa exclame „DA!” la auzul intrebarii. Desi Udrea a zis deja ca nu se baga la un guvern atit de mic. Oare cit de mare i-o trebui?
Basescu se lauda cu una de un metru. O fi, nu zic nu, da de la whisky cu curve poa sa fie cit de lunga, de bleaga ce e poti sa pierzi alegerile.

D.T. spunea...

morpheusbray:

Nu stiu daca i-a copt-o sau nu sau daca e autoflagerare. a poate sa fie scoasa tot de ai lui si sa zica apoi: ia uite ce magarii sunt opozantii. culorile nu spun nimic, cred. vezi simbolistica culorilor: rosu inseamna si pasiune, senzualitate, poate de asta a fost folosit. Nu m-as hazarda pana acolo in a spune ca are substrat politic. greu de spus

D.T. spunea...

Quasimodo:

M-am gandit ca e posibil sa primesc comentarii de genul pe blog: cu cat e de "mare" ...aaaaa, asta, "guvernul". Tot de prost gust e ideea filmuletului, indiferent de unde o fi orientata, tot proasta ramane ideea cu referendunului.
Stii de ce as crede eu ca nu e facut filmuletul de opozantii politici ai lui Basescu?
Din doua motive:

1. Apelul la sexualitate prinde la romani (vezi spre exemplu cele mai citite stiri pe bzi)

2. Se face reclama intr-un mod "picant" referendumului. cred ca mai degraba il avantajeaza pe Basescu un asemenea clip decat il dezavantajeaza (si oricum se poate pozitiona oricum: poate sa arunce si vina si poate sa priveasca in continuare la fel de strengareste ca pe afis)

Oricum tot lipsita de bun simt e practica si la fel de manipulatoare si tehnica lui Basescu cu deturnarea tehnicii refereendumului.