joi, 11 august 2011

Drumul pana la Constanta si apoi Marea la Eforie (partea 2)

Continuand traseul, am tot continuat sa fac "poze artistice" cu floarea soarelui. Pozele mele, m-am decis sa fie de mai multe categorii: de traseu, for fun, artistice. Directia de mers insa ma plasa in partea opusa a "suratelor care se tot plasau dupa soare".
Poza asta e "de traseu". Eram pe la Vadul Oii unde era un peisaj sinistru, fara nimic, pustiu. Dar un fel de "estetica a uratului"...:)
Extrem de interesante erau morile de vant, luandu-mi o gramada de timp si fotografii pe parcurs...nah, parca acum cine stie ce mai vazusem..:)
Aici ajunsesem la Kogalniceanu. Aeroportul si avioanele, Poza e de traseu...
Marea prima oara anul acesta.... Daca e ceva care sa imi placa total , atunci acel ceva e marea.....Albastra, placuta, calda....Inotul, inotul, inooooooooooooootullllll..... Apa care te poarta pe valuri.....Si dupa o vechime de aproximativ 17 ani de inot, totul e la fel de placut, mereu la fel de placut, innebunitor...
Marea, marea.....
Poza asta mi-a placut. O autonumesc artistica... Din colectia proprie...:)
Aici aveam "o treaba" cu o umbrela...:)
Marea si "copiii de mare"...
Marea si copiii de mare inca o data...
"Bananele". N-am incercat nici anul acesta, dar o viata are omul si tot o sa ma ajunga randul...Am ramas cu amintirea anului trecut cand un baiat si-a rupt coloana calare pe o asemenea "ustensila"... Cand imi trece eventuala amintire trebuie negresit sa incerc si eu...:)
Iar la final atractia plajei. In fiecar an am cate o "atractie a plajei". Acu, nu ca m-am apucat sa postez "pornigrafii" pe blog, dar m-au impresionat "slapii cu degete"...:). Mai ca mi-as fi luat si eu o pereche (bineinteles tot for fun...:), dar parca mi-a cam trecut varsta...:)