vineri, 1 octombrie 2010

Catalin Ivan, posibil ministeriabil



Se pare ca mai avem si sperante iesene. Asta dupa ce a aparut aceasta moda a "cabinetului din umbra", dupa ce PNL nu a mai oferit nicio speranta ieseana.

Structura Guvernului din Umbra PSD:

Victor Ponta-Prim Ministru

Claudiu Manda – Ministrul Finanţelor Publice
Mugurel Surupaceanu-Ministrul Economiei si Industriei
Olguta Vasilescu – Ministrul Educaţiei
Adrian Nastase – Ministrul Afacerilor Externe
Georgian Pop – Ministrul Apărării Naţionale
Oana Niculescu Mizil – Ministrul Muncii şi al Protecţiei Sociale
Valeriu Zgonea – Ministrul Transporturilor
Nicolae Banicioiu– Ministrul Sănătăţii
Liviu Dragnea – Ministrul Administraţiei şi Internelor
Dan Sova – Ministrul Justiţiei
Cosmin Nicula – Ministrul Agriculturii si Mediului
Ioana Pop– Ministrul Culturii şi Cultelor
Robert Negoita-Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului
Cristian Rizea-Ministrul Tineretului si Sportului
Catalin Ivan-Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul

6 comentarii:

Rousseau spunea...

Nu cred o litera. In priumul rind pentru ca Ponta a dezmintit stirea, in al doilea rind pentru ca nominalizarile sunt ilogice. Manda, la Finante? Vasilescu la Educatie, da ce Cati a iesit le pensie? Georgian Pop lka Aparare? Ca sa nu mai vorbim de Catalin. E baiat bun dar nu acolo e locul lui.

D.T. spunea...

Asta e stirea PSD-istilor, doar nu a mea. Pe mine m-ar bucura sa vad un baiat de la Iasi in cabinet. Catalin Ivan e de pespectiva.
In rest, domnule "Rousseau" nu e frumos sa-ti critici "apropiatii", cu atat mai mult "sa faci propuneri de lucru" dupa ce "freci oamenii" sau iti bati joc. Dar nu conteaza...

M.B spunea...

Cabinetul din umbra e precum boxerul la antrenament.Se bate cu umbra LUI.Oare nu e mai bine sa gaseasca pe cineva de aceeasi categorie?

D.T. spunea...

Te exprimi plastic. E pana la urma urmei ideea de continuitate in politica si noi cam avem nevoie. Orice instabilitate politica, economica, legislativa, sociala nu se traduce in altceva decat in lipsa a investitiilor, stagnare si descrestere in plan economic cu toate repercursiunile de rigoare.

M.B spunea...

Vrei sa spui la vremuri noi tot noi?Sincer o spun ca noi nu avem nevoie de continuitate, noi avem nevoie de un miracol.Toata lumea se lupta sa iasa in fata, dar atunci cand ajung acolo nu fac decat galagie.La fel e peste tot, cu marea diferenta ca la altii "mai se poate ".Asta ar trebui sa ne dea de gandit.Facem galagie dar nu-i pasa nimanui.De ce?Poate pentru ca facem galagie doar cand suntem pe locul doi.Nu mai vreau sa aud de fiecare data de cine sau ce vrea sa faca in parlament.Vreau sa aud ca cutare a facut, nu ca va face.
Asculta putin asta si vezi daca putem spune si despre noi asa ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=8qiBjtI4MLc&ob=av2e

D.T. spunea...

Nu asta vreau sa spun prin ideea de continuitate. De altfel in acest guvern prezentat sunt nume noi. De asta nu spuneam asta. E vorba de lipsa fragmentarii politice, de axistenta din start a alternativelor de la un partid la altul, de eliminarea certei politice desarte fara rezultate, asezonate cu blocaj institutional. De asta continuitate. Cu alti oameni. Nu neaparat cu aceeasi.