duminică, 1 februarie 2009

A fi sau a nu fi? Aceasta-i intrebarea

Spuneam zilele trecute ca aproape nimic nu mi-a atras atentia din mass-media. Acum cateva minute am auzit o stire de-a dreptul interesanta: Institutul National Social-Democrat “Ovidiu Sincai” din Bucuresti, prin vocea presedintelui sau (voce legitimate fara discutie), Adrian Severin, a anuntat ca a realizat o analiza a ultimelor alegeri si ca, in baza acesteia, a concluzionat ca ar fi necesar ca partidele sa sustina pentru presedintie un candidat unic. Severin si-a argumentat pozitia spunand ca in vreme de criza e necesar sa candideze la presedintie un om care uneste si care, bineinteles, nu dezbina(dupa principiul "iarna nu-i ca vara").
Acesta a mai declarat pentru un post national de televiziune ca e necesara o singura persoana avizata in acest moment contra lui Traian Basescu.
Ce e drept nu am exclus niciodata acest scenariu. Este de luat oricum in seama faptul ca posibila sustinere viitoare a presedintelui actual vine din partea unui social-democrat. Tot ce e posibil ca, pe langa legitimitatea studiilor Institutului, “inspiratia” sa fi venit si de la Sinaia.

Niciun comentariu: