duminică, 14 februarie 2010

Meditatie dincolo de blog




















ASTA
scriam acum cateva luni bune pe blog.
De fapt e a doua oara cand ma gandesc ca ar trebui sa-mi inchid blogul.
Daca totul a pornit ca dintr-un pariu cu propria-mi persoana acum un an atunci cand l-am creat, acum nu isi mai gaseste rolul si rostul. M-am gandit tot atunci sa-l fac la "misto" sa-i pun un nume "de cacat" care sa atraga, dupa principiul "celor mai citite articole pe BUNA ZIUA IASI": SEX, FEMEI, POLITICA, BETIVI, SCANDALURI.
A trebuit chiar in timp sa-mi argumentez "intr-o maniera intelectualizata" (sa zicem) denumirrea lui, de parca ar fi contat cu ceva.
A devenit apoi o forma de exprimare proprie, mergand dupa principiul unei mici placeri personale din interes pentru viata politica locala si nationala.
A trebuit sa intampin si spam-uri si mesaje "de falsa critica" trimise pe care nu le-am publicat dar care mi-au fost trimise iar nu stiu in ce scop, de parca ar fi contat cu ceva in mod real.
Astazi, el nu isi mai gaseste utilitatea, nu mai este pentru mine o forma de comunicare. Motivele sunt aceleasi care erau si acum cel putin un an cu diferenta ca sunt mai clare acum.

In consecinta voi face o pauza atat de lunga pana "ii va reveni umorul" si cand voi putea decide daca il voi inchide sau nu.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca te grabesti. In momentul in care a devenit blog, l-ai pus in comun cu cei care iti intra zilnic. Ai o intelegere cu ei. Desigur, decizia iti apartine, dar ei sint cei care se simt bine citind ce scrii. Unii te lauda, altii te invidiaza, fara sa scrii despre sex si scandaluri.
Utilitatea e ca a telefonului mobil: daca nu esti invatat cu el nu-ti lipseste. Daca ai apucat sa-l folosesti, devii dependent. Gindeste-te, poate e doar o perioada naspa. Te salveaza tot blogul. El nu e ziar. Poate tacea cind ai tu chef si nu te dezaproba nimeni.
Sau poti sa pui numai o poza....

SECRET spunea...

http://nichitagheorghelapuscarie.blogspot.com/

D.T. spunea...

Blogul asta pentru mine a fost o forma de comunicare placuta. Acum ma gandesc daca mai poate fi sau nu. O sa merg pe mana cifrei fatidice trei. Imi mai dau o ultima sansa fata de el. Merci de incurajari.
Daca o sa mai revii in forma asta pe blogul meu, nu-mi ramane decat sa spun,
Keep in touch!

D.T. spunea...

Pentru cel de-al doilea comentariu, ma gandeam sa-l moderez pentru ca nu se merita asemenea mizerii. Am intrat si eu pe asa zisul blog si ORICINE l-a facut se leaga de cateva articole de prin presa, fara baza reala. Mizerii de astea am tot vazut prin ultimele campanii, asa ca nu ma mai mira nimic.
Opozantii politici sa traiasca si la mai mare: sa se gandeasca la proiectele Iasului, la ceea ce fac ei, nu sa faca campanie negativa.
PS: Din spirit democratic am lasat comentariul si pentru ca am simtit nevoia sa fac precizarile necesare din punctul meu de vedere.